Over

Voice Performers

Voice Performers is het aangetrouwde neefje van Performer Agency. Hier staan ervaren nieuwe stemmen op. Velen van hen met een eigen studio aan huis.

Scherpe tarieven en korte lijnen, zo werken we het liefst.

Er komen elke maand weer nieuwe stemmen en nieuwe clips bij, dus kom vooral terug op de site.

Bel als je wilt overleggen of als je goede feedback hebt, er is altijd wat te verbeteren namelijk.

team_image
ZAKELIJK

InShared

Via de 'TAGS' is het makkelijk zoeken naar de juiste kleur stem. Zo is de tag 'Zakelijk' handig voor alles wat niet teveel uit de bocht mag vliegen, en de boodschap ontspannen doch helder overbrengt.

team_image
TV

RTL LATE NIGHT

Voor TV zijn vaak de enthousiastere stemmen nodig. Niet te hysterisch maar wel stuwend, zodat het TV programma goed ritme houdt. De tag 'ENTHOUSIAST' is hier top voor. Warme enthousiaste stemmen die passen bij het ritme van een TV programma zoals bijvoorbeeld RTL Late Night.

team_image
Social Media Manager

FRIS

De tag 'FRIS' is eigenlijk voor alle stemmen die een lekker schoon en sprankelend geluid hebben. Dus niet de rokerige whiskystemmen van de spannende film trailers, maar juist die lichtheid voor een open en lichte boodschap.

Who We Are

In Het Kort…

Performer Agency (onderdeel van Performer Industries) proberen we constant te zoeken naar nieuwe manieren om onze Performers de beste service te geven die er is. Dat zit ‘m in een site zoals deze, waar Performers die meer Voice Over werk willen doen een plek hebben om zich binnen de omgeving van Performer Agency te profileren aan de markt.

Ook begeleiden we Performers in het ontwikkelen van formats of uitwerken van concepten.

Alles om een Performer te laten groeien in zijn of haar artistieke potentieel.

STEMMEN AAN HET WERK0

ONLINE TE HOREN0

TE HOREN OP TV0

    Sorry, no posts matched your criteria.